Hey

Creators,

Mitt namn är Hanna Chronholm, jag bor en liten bit utanför Göteborg och jag går min sista termin på Yrgo där jag pluggar till digital designer. När det gäller en bra design tycker jag det viktigaste är att den är användarvänlig och genomtänkt. Till vintern väntar nya äventyr, jag söker just nu efter en praktikplats från slutet av November till Maj. Det jag är bäst på är Ux/Ui design men tycker även att 3D & Motion design är väldigt roligt.

Jag skulle beskriva mig själv som sprallig, noggrann & driven. Många säger att jag är envis, fast på ett bra sätt. Vill jag någonting finns de få saker som kan stoppa mig. Jag är bra på att hitta lösningar och komma på nya idéer. Innovation & branding är någonting jag brinner lite extra för. Tveka inte på att skriva till mig på hannachronholm@gmail.com för samarbeten eller andra funderingar.

Fun facts

Jag älskar att baka och självklart även att fika, så mig kan man lita på när det gäller att fixa fredagsfika. Ett annat intresse jag har är att åka på loppisar där man kan fynda gamla möbler och renovera upp dom, det är som terapi för mig. Har massa bilder jag gärna visar.

Bästa hälsningar / Hanna Chronholm

Software skills

Figma
Illustrator
After Effect
Webflow
Html & css
Photoshop
Blender

HÄMTA CV

Software skills

Figma
Illustrator
After Effect
Weflow
Html & css
Photoshop
Blender

070-875 56 56

hannachronholm@gmail.com

Hämta CV